Tillbaka i Hong-Kong

 


Jag får inte nog av denna fantastiska stad, jag har vart här otaliga gånger under de senaste åren, fast, det är ju så att ju mer man reser, desto mer vill man resa. Jag har en späckad vecka med jobb framför mig, emellertid fick jag en skön ledig eftermiddag idag med en promenad i Kowloon, välgörande fotmassage, därefter blev min planerade enkla måltid istället en all-in på One Harbour Road och innefattade bland annat Dim Sum i buljong med krabbkorall, fläsk och kål, friterad krabba med ingefära och chili, perfekt rostad gås, barbecuefläsk, grillad kyckling med ingefära och vårlök, grodlår med chilisalt. Mitt glas 2011 Polish Hill Riesling blev helt plötsligt två och mitt glas 2009 Gimblett Gravels Merlot blev helt plötsligt en flaska…
Så kan det gå…
Imorgon börjar allvaret…

Andreas Larsson

Andreas Larsson vann VM 2007 och är därmed en av endast tre i hela världen som kan titulera sig både världsmästare och europamästare. Han är flerfaldig Svensk och Nordisk mästare, 2004 vann han EM, 2005 blev han utnämnd till Wine International Sommelier of the year, han är som första skandinav invald som permanent medlem i Grand Jury Européen. Då han inte har näsan i glaset njuter han av Livets Goda, resande, matlagning, gitarrspelande, Bach och Coltrane.

You may also like...

Kommentera