NM i full gång

Kandidater 2014 Foto: Mikael Göransson

Nordiska mästerskapen i sommellerie går av stapeln i Stockholm i år. Förutom de nordiska länderna Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island deltar även Estland med en gästtävlande. Kandidaterna i år är: Steffen Tiff- Danmark Rune Sauer . Danmark Markuu Niemi- Finland Heidi Mäkinen- Finland Assthor Sigurvirsson –Island Hrodmar Eydal – Island Aleksander Iversen – Norge Henrik Dahl Jahnsen – Norge Beatrice Becher- Sverige Johan Nilsson – Sverige Karel Veski – Estland

You may also like...

2 Responses

  1. karl zimmermann skriver:

    hei ingen norske media er online kann dere skrive litt hvordan det ha godt hittil

  2. Sommelierforeningen Sommelierforeningen skriver:

    Semifinalen var mycket jämn och på hög nivå. Alla kandidater har gjort mycket bra resultat.

Kommentera