Terminsstart!

Ännu en spännande terminsstart närmar sig här på Restaurangakademien..

Nu har vi haft sommarlov och levt utan vår kökschef Julius Wallmos fantastiska luncher och det omtalade brödet…
Men på måndag är det kursstart för sommelier steg 2 och lunch premiär!!!:)
Senare i veckan drar även YH-Internationell Sommelier igång, alltid så roligt med nya elever!
Förra året hade jag nöjet att besöka många av våra YH-elever på deras praktikplatser runt om i Sthlm bl.a. Gondolen, Tjoget, Vassa Eggen, The Burgundy, Adam & Albin, Esperanto, Operakällaren, Vinköket & silja galaxy.
Från ett flertal av dessa restauranger får vi också nya elever som ska börja på sommelier steg 1 denna termin!
Är du också sugen på att kompetensutvecklas? Kolla våra kursstarter i september!

WSET Diploma: start 4 sep
Kökschefsutbildning: start 6 sep
Sommelierutbildning: start 21 sep
Restaurangchefsutbildning: start 26 sep

Hoppas vi ses snart på Restaurangakademien!
/ Tina

 

Tina Trigg

Tina representerar en av landets viktigaste utbildningar i branschen, Restaurangakademien. Följ hennes resa här på Livets Goda.

You may also like...

Kommentera